Home Carti PDF Creierul fericit de Dean Burnett

[PDF] Creierul fericit de Dean Burnett

Coperta Carte Creierul fericit

Iti doresti sa citesti cartea Creierul fericit scrisa de Dean Burnett si publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 42,88 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Creierul fericit

Informatii utile despre Creierul fericit

Editura: Baroque Books & Arts

Pret: 42,88 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: CREIERUL FERICIT SAU FERICIREA LA EA ACASA

Adio, pseudofilozofii si tehnici de management, manuale motivationale, guru si psihologi pozitivi! Adio, bazaconii savante, adio, oameni fericiti cu creierul spalat!
Mai ramane o singura intrebare: iubire, sex sau reflex?
A, da, si inca una: fericirea iese din bancomat?

Asadar, aceasta este o carte despre fericire si despre felul cum ne apare ea in creier. Ce o induce si de ce? De ce creierului nostru ii plac foarte mult unele lucruri si altele, categoric, nu?

“Daca vrei sa faci pe cineva fericit, nu e nevoie sa fii lider, poti sa vinzi inghetata.”
– STEVE JOBS

… Dar ce anume determina un om sa fie fericit? De ce diferiti oameni se simt fericiti datorita unor diferiti stimuli, in diferite momente? Care este scopul fericirii? Si, de fapt, exista un scop al fericirii? Avand o predispozitie stiintifica, am incercat sa caut raspunsul, dar n-am gasit decat o avalansa de informatii, toate dubioase intr-o masura sau alta, si toate insistand ca au descoperit in mod cert secretele fericirii, universal valabile. Asta nu m-ar fi deranjat prea mult, dar aproape niciun secret din oferta lor nu folosea la ceva, nu putea sa isi depaseasca statutul de bazaconie. Prin urmare, din muntii de informatii acumulate, in urma prelucrarii lor in creierul meu fericit, aveti aceasta carte.

Ajunge sa va reproduc cateva titluri reale, cu litere de-o schioapa, dintr-un tabloid celebru in tara mea: “Puteti uita de bani – aflati cum sexul si somnul sunt cheia fericirii”, “Cheia fericirii? Incepe cu un salariu de 2 000 de euro”, “De ce secretul fericirii este sa ai 37 de lucruri pe care sa le imbraci?”, “Adevarata cheie a fericirii? Daruiti covrigi pe strada” si asa mai departe. Fiecare intelege ce vrea

Exista oare o modalitate suta la suta sigura de a induce fericire in orice creier uman, asa cum se pare ca sustin atatia, sugerand ca obtinerea fericirii este cumva similara introducerii parolei in contul bancar on-line?
Ar putea exista realmente fericirea eterna – si ar fi ea oare de dorit? Oare nu cumva faptul ca am simtit acelasi lucru zi de zi, an dupa an, toata viata, este mai probabil sa ne duca in pragul nebuniei in loc sa ne daruiasca satisfactia eterna? Si multe altele

Fii fericit, toata lumea te iubeste pana incepe competitia…