Home Carti PDF Nimicul de Hanif Kureishi

[PDF] Nimicul de Hanif Kureishi

Coperta Carte Nimicul

Iti doresti sa citesti cartea Nimicul scrisa de Hanif Kureishi si publicata de Humanitas Fiction? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 27,00 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Nimicul

Informatii utile despre Nimicul

Editura: Humanitas Fiction

Pret: 27,00 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Inclus de The Times pe lista celor mai mari 50 de scriitori britanici de dupa 1945, Hanif Kureishi este un prozator, dramaturg si scenarist multipremiat: a castigat prestigiosul Whitbread Award si a primit doua nominalizari la Oscar pentru cel mai bun scenariu. Opera lui este tradusa in 36 de limbi. Cel mai recent roman al lui Kureishi, Nimicul, este o fantezie stralucita in jurul triunghiului sot-sotie-amant, in care pana si jocul referintelor literare si cinematografice te acapareaza.

Cel de-al saptelea roman al lui Hanif Kureishi are un umor diabolic: sex, gelozie, escrocherii sentimentale, neajunsurile varstei, autodistrugere, scatologie – toate sunt concentrate in Nimicul, o carte despre un triunghi conjugal cu o intriga de film noir. [] In universul inchis si claustrofobic al casei sale, arogantul Waldo pune in scena ultima lui capodopera. In razbunarea batranului regizor simtim piesa in piesa a lui Hamlet, capacitatea de manipulare a lui Iago, gelozia lui Othello si puterile supranaturale ale lui Prospero. The Times..