Home Carti PDF Omul de creta de C.J. Tudor

[PDF] Omul de creta de C.J. Tudor

Coperta Carte Omul de creta

Iti doresti sa citesti cartea Omul de creta scrisa de C.J. Tudor si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 23,14 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Omul de creta

Informatii utile despre Omul de creta

Editura: Nemira

Pret: 23,14 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Daca va plac cartile mele, o sa va placa si asta.”
– STEPHEN KING

Nu rascoli amintirile copilariei daca stii ca ascund secrete intunecate…

In 1986, Eddie si prietenii lui isi petrec zilele mergand cu bicicleta printr-un orasel englez mereu adormit, in cautare de aventuri. Omuletii de creta pe care-i deseneaza peste tot sunt codul lor secret. Dar atunci cand unul dintre aceste desene ii conduce la un cadavru dezmembrat povestea se schimba definitiv.

In 2016, Eddie crede ca a lasat totul in urma. Dar apoi el si prietenii lui primesc un mesaj misterios si trecutul se intoarce la viata mai periculos ca niciodata.

“Cu adevarat hipnotic, Omul de creta este un roman ca un cosmar, unul care iti accelereaza pulsul si iti ingheata sangele in vine.”
– A.J. FINN

“O carte care va va aminti de IT: povestea la persoana intai, alternarea dintre trecut si prezent si capitolele care se termina in suspans. Un roman care surprinde inteligent atmosfera insulara si usor sinistra a unui orasel de provincie. Copiii din anii 80 vor fi cuprinsi de nostalgie.”
– Kirkus Reviews..