Home Carti PDF Portocalele Verzi de Vitali Cipileaga

[PDF] Portocalele Verzi de Vitali Cipileaga

Coperta Carte Portocalele Verzi

Iti doresti sa citesti cartea Portocalele Verzi scrisa de Vitali Cipileaga si publicata de Bestseller? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 41,78 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Portocalele Verzi

Informatii utile despre Portocalele Verzi

Editura: Bestseller

Pret: 41,78 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ne consideram stapanii naturii si ai pamantului. Dar ce putem face atunci cand natura decide sa se razbune pe noi?

La numai 26 de ani, Adriana are o multime de intrebari la care nu a gasit inca raspunsuri. De ce mama si bunica ei au impartasit acelasi destin tragic la varsta de 27 de ani? Este o pura coincidenta sau un blestem de familie? In cautarea hipnotica dintre viata si moarte, dintre trecut si prezent, ea descopera un tulburator secret de familie. Intre provocare si adevar, viata Adrianei se scurge ca firele de nisip dintr-o clepsidra.

Un roman despre incredibila forta vindecatoare a dragostei si legatura puternica dintre om si natura…