Home Carti PDF Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire de Anand Dilvar

[PDF] Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire de Anand Dilvar

Coperta Carte Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire

Iti doresti sa citesti cartea Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire scrisa de Anand Dilvar si publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 25,78 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire

Informatii utile despre Prizonierul. O poveste despre iertare, eliberare si iubire

Editura: Lifestyle Publishing

Pret: 25,78 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Nu exista soarta. Ne cream viitorul in fiecare moment al zilei.” – Anand Dlvar

De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituala care sa captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile si care sa fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzand 28 de tari si 24 de limbi.
Aflat intr-o stare vegetativa in urma unui accident groaznic care i-a paralizat intreg corpul, naratorul, desi constient, nu poate sa comunice cu cei din jurul lui, asistand neputincios la ceea ce i se intampla. Izolat de familie si prieteni, el incepe o conversatie interioara cu ghidul sau spiritual, conversatie care il poarta intr-o calatorie a descoperirii de sine, trecandu-l printr-o experienta in pragul mortii si ajungand in cele din urma la o noua stare a constiintei si la o intelegere a sinelui sau profund.
Prin intermediul protagonistului acestei povesti, invatatorul spiritual Anand Dlvar dezvaluie modul in care putem depasi sentimentul de vina, ranile din trecut si cum putem ierta, pentru a intelege adevaratul sens al iubirii si pentru a descoperi scopul real al vietii noastre pe Pamant.

O carte profunda, care are puterea de a schimba vieti, menita sa ne cutremure si sa ne trezeasca, Prizonierul se adreseaza celor curajosi, capabili sa-si puna la indoiala propriile convingeri fara teama de consecinte.
Fascinatia de o viata a lui Anand Dlvar pentru filosofiile si tehnicile vechi si noi ale dezvoltarii umane l-a purtat in peste optsprezece tari, unde s-a intalnit cu invatatori spirituali in comunitatile lor. Adept al invataturilor lui Osho, a infiintat Vision Quest Centre in Valle Bravo din Mexic, un loc vizitat de oameni din toata lumea si unde, de peste cincisprezece ani, autorul desfasoara conferinte, seminare si tabere de meditatie. In Mexic, unde Prizonierul a fost adoptat ca text de studiu in universitati, autorul este invitat cu regularitate la radio si TV, pentru a vorbi despre abordarea sa privind ceea ce numeste o Revolutie in Constiinta.

“O carte care merita citita si recitita de multe ori. Este o oda inchinata vietii.” – Dr. Hector Salama Penhos, director, Universitatea Gestalt din America

“Prizonierul este un manifest tulburator pentru libertate psihologica si spirituala, o poveste impresionanta care ajunge fara oprelisti la inima cititorului.” – Roger Housden, autorul bestsellerului Ten Poems to Change Your Life

“Cei mai multi oameni cad in capcana asta stupida de a acumula din ce in ce mai mult. Unii acumuleaza averi si proprietati, altii, cunostinte si titluri. Sunt paralizati de teama de a nu fi saraci, de ce spun ceilalti despre ei, de a nu fi o persoana de valoare. Nu inteleg ca nu ceea ce au ii face valorosi, ci ceea ce sunt.” – Anand Dlvar..