Home Carti PDF Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor de Ludmila Ulitkaia

[PDF] Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor de Ludmila Ulitkaia

Coperta Carte Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor

Iti doresti sa citesti cartea Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor scrisa de Ludmila Ulitkaia si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 35,00 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor

Informatii utile despre Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor

Editura: Humanitas

Pret: 35,00 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In aceste trei fictiuni definitorii pentru stilul sau, Ludmila Ulitkaia ofera un tablou al vietii ca atare, cu luminile si umbrele ei, cu micile si marile ei comedii si drame cotidiene. Dar destinele neinsemnate, vietile marunte ale eroinelor scriitoarei ruse dezvaluie intotdeauna adevaruri adanci ale existentei. Intre acestea, faptul ca in dragoste, in credinta, ba chiar si in preajma mortii, oamenii isi pastreaza intotdeauna acea unda de seninatate si acea ironie care constituie omenescul insusi.

“Fac parte dintre scriitorii care pornesc de la viata. Nu construiesc, nu fac scheme pe care apoi sa le pun in pagina, ci locuiesc in scrierile mele.” – Ludmila Ulitkaia

“Ludmila Ulitkaia spune ca practica in romanele si povestirile sale o ‘antropologie aplicata’, aflata mereu la limita dintre Eros si Thanatos. Intr-adevar, eroinele ei sunt indragostite si se afla adesea deopotriva in preajma mortii, dar sunt intotdeauna inzestrate cu o imperceptibila ironie datorita careia stau neincetat de veghe in inima incurabilului.” – Julia Kristeva

“Ulitkaia creeaza personaje puternice, care ne arata prefacerile sufletului rus de-a lungul complicatei sale istorii.” – Kirkus Reviews..