Home Carti PDF Vrabia rosie de Jason Matthews

[PDF] Vrabia rosie de Jason Matthews

Coperta Carte Vrabia rosie

Iti doresti sa citesti cartea Vrabia rosie scrisa de Jason Matthews si publicata de Meteor Press? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 28,00 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Vrabia rosie

Informatii utile despre Vrabia rosie

Editura: Meteor Press

Pret: 28,00 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: PREZENTARE
Frumoasa Dominika Egorova, o fosta speranta a baletului rus, a carei cariera s-a terminat tragic printr-un accident, ajunge de pe scena artistica, printr-un joc al hazardului, in culisele spionajului international condus de SVR, Serviciul de Informatii Externe Rus. Ea este impinsa de unchiul sau, o persoana cu o pozitie importanta in cadrul agentiei, sa intre in jocurile murdare organizate de spionajul rus, fiind instruita in arta seductiei fara scrupule, pentru stoarcerea de informatii si eliminarea adversarilor. Intr-una dintre misiunile sale ajunge sa-l cunoasca pe un tanar ofiter de contrainformatii al CIA si din acel moment incepe batalia vietii sale, aceea de a se elibera de un sistem care o folosise, o ranise si o manipulase cu cruzime si de a lupta pentru drepturile sale de om liber, de a iubi, de a face propriile alegeri si de a-si apara propriile valori.

Autorul, fost agent al CIA, este un bun cunoscator al lumii dure a spionajului si al jocurilor sale duble. Povestea imaginata de el cauta sa infatiseze latura umana, fragila, a unor personaje antrenate sa nu aiba sentimente, ci doar o inteligenta cameleonica pusa in slujba unui stat sau a altuia. Dincolo de activitatile de spionaj, autorul surprinde adevarate drame personale ascunse, sufletele unor oameni care interactioneaza cu ceilalti in functie de propriile lor sentimente si nu de programarile impuse de un sistem sau altul. Jason Matthews este castigator al premiului International Thriller Writer si al premiului Edgar Al.an Poe.

Lumea aceasta a oamenilor din umbra capata culoare exact atunci cand inimile incep sa-si vorbeasca…