Home Carti PDF Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru...

[PDF] Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru regasirea seninatatii. Ed. 2016

Coperta Carte Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru regasirea seninatatii. Ed. 2016

Iti doresti sa citesti cartea Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru regasirea seninatatii. Ed. 2016 publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru regasirea seninatatii. Ed. 2016

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Stres, anxietate, surmenaj. Cum putem scapa de toate acestea, chiar daca nu ne permitem sa renuntam la programul supraincarcat din fiecare zi? Zen este o atitudine care se invata: presupune armonie intre corp si minte, umor si echilibru. De aceea, veti gasi in aceasta carte peste trei sute de sfaturi si exercitii simple pentru a face fata oricarei situatii la birou, in trafic sau acasa: de la exercitii de automasaj, de stretching si de meditatie la informatii utile despre calcularea bioritmului si feng shui.„Intr-o lume in care aparenta si castigul au devenit motoare mult mai importante decat starea de bine din interior, a ramane zen nu inseamna neaparat a petrece ziua meditand, departe de ceilalti, sau a va consacra tot timpul unor exercitii complicate. Cateva minute sunt de ajuns pentru a va permite sa va regasiti seninatatea pierduta.“ – Sioux Berger…

Cartea Zen ?�n 10 minute. Peste 300 de sfaturi si exercitii pentru regasirea seninatatii. Ed. 2016 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.