Home Carti PDF 61 de ore de Lee Child

[PDF] 61 de ore de Lee Child

Coperta Carte 61 de ore

Iti doresti sa citesti cartea 61 de ore scrisa de Lee Child si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: ORA 61Iarna naprasnica in Dakota de Sud. Un auto­car derapeaza si ramane in sant tocmai cand incepe o furtuna de zapada. Pe un scaun din spate, Jack Reacher, in drum spre nicaieri. Viata fara bagaje are multe avantaje. Dar si nea­junsuri, cum ar fi sa infrunti gerul arctic fara o haina groasa. ORA 31Un orasel este amenintat de forte sinistre. Cu mare curaj, o femeie lupta pentru justitie. Dar, pentru a depune marturie, ea trebuie sa ramana in viata. Are nevoie de ajutorul lui Reacher, fiindca un asasin este pe urmele ei. ORA 0Si-a gasit Reacher in sfarsit un adversar pe masura?El nu vrea sa faca lumea mai buna. Doar ca nu-i plac oamenii care o fac mai rea.”Reacher e puternic, inalt, cu principii si un maestru discret al luptei neinarmate. Dar e si un vrajitor care ghiceste viitorul si observa cele mai mici detalii pe baza carora face deductii surprinzatoare…” – Observer”Un nou roman de Lee Child e evenimentul anului.” – Independent”Reacher e un erou emblematic al thrillerului: singuraticul prin excelenta.” – Daily Mail Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) a urmat acelasi liceu unde a studiat si J. R.R. Tolkien si a facut studii de Drept la Sheffield. A intrat apoi in televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani. Killing Floor (Capcana Margrave), prima carte din seria Jack Reacher (ajunsa la 20 de titluri), s-a bucurat de un succes urias inca de la aparitie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiter din politia militara a Armatei Statelor Unite care cutreiera tara avand slujbe dintre cele mai ciudate si investigand cazuri dubioase si complicate. Versiunea cinematografica a seriei, Jack Reacher, a fost lan­sata in decembrie 2012, avandu-l pe Tom Cruise in rolul principal. La Editura Trei, de acelasi autor, au aparut Convinge-ma!, Ghinioane si incurcaturi, Personal, Urmarit si Sa nu te intorci niciodata!…

Cartea 61 de ore in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.