Home Carti PDF Dupa ce ne-am intalnit

[PDF] Dupa ce ne-am intalnit

Coperta Carte Dupa ce ne-am intalnit

Iti doresti sa citesti cartea Dupa ce ne-am intalnit publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Dupa ce ne-am intalnit

Editura: Trei

Descriere completa: Tessa Young e o fata cuminte, silitoare si ordonata. Dupa ce intra la universitate si il cunoaste pe Hardin, viata ei se schimba radical. Cu parul lui ravasit, accentul britanic, tatuajele si piercingurile, Hardin e complet diferit de baietii pe care i-a intalnit pana acum. E arogant si crud – ar avea toate motivele sa-l urasca. Dar felul in care o saruta trezeste in ea o pasiune cum n-a mai simtit. Desi o respinge, spunand ca nu-i este el alesul, Tessa e hotarata sa insiste si sa-l gaseasca pe adevaratul Hardin, care a ridicat intre el si lume un zid de tradari si minciuni. Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se lupta sa treaca peste propria mandrie ranita si peste prejudecatile lui Hardin vizavi de fetele dragute ca ea?…

Cartea Dupa ce ne-am intalnit PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.