Home Carti PDF Dulcele pacat al iubirii

[PDF] Dulcele pacat al iubirii

Coperta Carte Dulcele pacat al iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Dulcele pacat al iubirii publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Dulcele pacat al iubirii

Editura: Lira

Descriere completa: Savureaza patru povesti in care dragostea si misterul se impletesc in cele mai neasteptate imprejurari Tanara Anna Featherstone e incantata sa paraseasca pentru cateva luni casa de la tara pentru a merge impreuna cu familia la Londra. Incantarea ei sporeste cand afla ca parintii au inchiriat o resedinta eleganta dintr-un cartier select. Urmeaza sa afle insa ca dormitorul ei ascunde o usa secreta ce devine o poarta spre pericole – si spre romantism!Desi statutul ei de vaduva indurerata si dragostea pe care inca i-o poarta iubitului ei sot o impiedica sa se apropie de un alt barbat mai mult decat o permit conventiile sociale, Clarissa Middleton nu poate rezista prea mult timp pasiunii pentru capitanul Christian Archer. Inlantuiti unul in bratele celuilalt, dragostea si dorinta transforma doua inimi in una singura… Descopera si aventurile surprinzatoare prin care trec Josephine Atworthy si Charlotte Wilton ca sa-si implineasca dragostea……

Cartea Dulcele pacat al iubirii PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.