Home Carti PDF Alimentatia Sportivilor amatori si de performanta de Renee McGregor

[PDF] Alimentatia Sportivilor amatori si de performanta de Renee McGregor

Coperta Carte Alimentatia Sportivilor amatori si de performanta

Iti doresti sa citesti cartea Alimentatia Sportivilor amatori si de performanta scrisa de Renee McGregor si publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lifestyle Publishing

Descriere completa: Cum sa obtii energia de care ai nevoie inainte, in timpul si dupa antrenament „Diferenta principala dintre a manca sanatos si nutritia sportiva consta in atentia la detalii si nuantarea aportului de substante nutritive. Cand mananci sanatos, scopul final este buna functionare a organismului pe termen lung si eliminarea riscurilor de boala. In schimb, nutritia sportiva vizeaza performanta, fie ca asta inseamna sa alergi timp de 45 de minute de trei ori pe saptamana sau sa te antrenezi pentru a concura la triatlon.” – Renee Mc Gregor Performantele in sport sunt influentate decisiv de alimentatie. Pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele si pentru ca organismul sa-ti functioneze eficient, cartea de fata ofera sugestii pentru un program de alimentatie zilnic adaptat fiecarei ramuri sportive: mic dejunuri hranitoare, pranzuri energizante, cine revigorante si gustari pentru deplasari. De asemenea: explica stiinta nutritionala sportiva prin sfaturi alimentare practice; descifreaza afirmatiile exagerate din reclamele la „produsele pentru sportivi”, propunand alternative sanatoase, preparate in casa; contine peste 100 de retete delicioase si usor de pregatit pentru imbunatatirea performantelor. Indiferent ca e vorba de ciclism, atletism sau sporturi de echipa, Alimentatia sportivilor iti va arata cum sa te hranesti ca sa obtii rezultatele pe care le doresti. Renee Mc Gregor este unul dintre nutritionistii de top din lumea sportului britanic, consiliind atleti de toate nivelurile – de la amatori la olimpici. Bazandu-se pe anii de experienta si pe cele mai noi cercetari stiintifice din domeniul nutritiei sportive, autoarea ofera informatii esentiale privind alimentele pe care trebuie sa le consumi cand te antrenezi pentru o gama larga de discipline sportive…

Cartea Alimentatia Sportivilor amatori si de performanta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.