Home Carti PDF Bariera de J.D. Horn

[PDF] Bariera de J.D. Horn

Coperta Carte Bariera

Iti doresti sa citesti cartea Bariera scrisa de J.D. Horn si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Oraşul Savannah este considerat o comoara a Sudului, un loc cu un trecut bogat şi plin de culoare. Ba chiar magic…Pentru profani, Savannah işi arata doar faţa primitoare şi generoasa. Iniţiaţii ştiu insa ca, dincolo de şarmul provincial, exista o lume in care vrajitoria e respectata şi temuta şi spiritele ratacesc ameninţatoare. Mercy Taylor cunoaşte foarte bine partea supranaturala a oraşului ei, pentru ca face parte dintr-o familie foarte puternica de vrajitori din Sud. Doar ea, Mercy, nu are nicio putere. Iar acum se trezeşte in miezul unui mister care-i poate distruge familia şi poate elibera un secret intunecat, tinut captiv sute de ani de vrajitoarele din familia Taylor.”Primul volum al seriei Vraji in Savannah e scris intr-un ritm alert, incitant – un debut foarte promitator.” – Publishers Weekly”In acest mystery urban, J. D. Horn imagineaza o poveste complicata despre magie si misticism, cu eleganta si lirismul unui romancier experimentat.” – Kathryn Leigh Scott, autoarea romanului Dark Passages J. D. Horn a crescut in Tennessee si duce cu el o parte din locul acela peste tot pe unde calatoreste in lume: de la Hollywood, la Paris si la Tokyo. A studiat literatura comparata, fiind pasionat in special de literatura franceza si rusa. De asemenea, detine o diploma MBA in afaceri internationale si a lucrat ca analist financiar inainte de a deveni romancier. Cartile sale au fost traduse in rusa, poloneza, germana, spaniola, italiana si franceza. Locuieste impreuna cu sotia sa in regiunea Central Oregon…

Cartea Bariera in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.