Home Carti PDF Cei trei regi de A Cheng

[PDF] Cei trei regi de A Cheng

Coperta Carte Cei trei regi

Iti doresti sa citesti cartea Cei trei regi scrisa de A Cheng si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: Cand nuvelele care alcatuiesc volumul Cei trei regi � Regele Sahului, Regele Copacilor si Regele Copiilor � au aparut separat in China, la mijlocul anilor 1980, o adevarata “febra A Cheng” s-a raspandit printre cititori; nici un alt autor nu indraznise sa scrie despre Revolutia Culturala la modul ironic, voit naiv, ocolind discur-ul oficial si imbinand elemente traditionale si daoist-confucianiste pentru a reliefa nu gr-utatile si mizeria acelor ani, ci importanta principiilor morale. Adevarate parabole, Regele Sahului, Regele Copacilor si Regele Copiilor au in centrul lor personaje care, in situatii dramatice, se ridica deasupra realului cu o forta ce vine dintr-o filozofie aparte a vietii. Numit in deradere Nebunul ori Patima Sahului, Wang Yisheng este obligat sa munceasca intr-o echipa de productie, dar in minte joaca magistrale partide de sah cu adversari redutabili; fost soldat in Razboiul din Coreea, Xiao Geda protejeaza copacii seculari fara sa se lase impresionat de zelul tinerilor intelectuali care vor sa construiasca o China noua, ascultand de o voce interioara mai puternica decat frica; trimis dupa sapte ani de munci grele intr-o scoala fara carti, un profesor intalneste un elev dornic sa petreaca 500 de zile copiind singurul dictionar existent. In cele trei nuvele, omul hotaraste cur-ul destinului sau spiritual, iar natura sa buna il salveaza si il face sa se opuna distrugerii sI alienarii…

Cartea Cei trei regi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.