Home Carti PDF Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I de Monica...

[PDF] Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I de Monica Tatoiu

Coperta Carte Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti - Volumul I

Iti doresti sa citesti cartea Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I scrisa de Monica Tatoiu si publicata de Neverland? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Neverland

Descriere completa: La Editura Neverland a aparut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat „Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti”.Cartea va invita sa descoperiti, alaturi de Monica Tatoiu si alte femei remarcabile ale spatiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti. Prima dimensiune propusa de Monica Tatoiu autoarelor acestor marturisiri a fost „o invitatie catre un „striptease” neconventional. Cat de importanta este relatia mea cu mine? Cat de bine ma reprezinta oglinda? Cat de curajoasa sunt in a-mi recunoaste slabiciunile?…”A doua dimensiune, importanta pentru traiectoria in viata, este raspunsul la intrebarea „cum ma percep ceilalti, cum se reflecta persoana mea in oglinda reprezentata de cei cu care relationez”.A treia dimensiune din confesiunile autoarelor acestei carti va dezvaluie „povestea acestui drum, de la samanta la rod, cu bucuriile si durerile lui, a dilemei dintre profesia de femeie si profesia sociala a fiecareia”.A patra dimensiune propusa povestitoarelor noastre o reprezinta „perspectiva spirituala asupra existentei fiintei umane, credinta sau lipsa constientizarii ei”.Proiectul, unic in Romania, concretizat in acest prim volum, isi propune sa aduca in fata publicului cititor o parte a diversitatii aspectelor gandirii feminine contemporane…

Cartea Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti – Volumul I in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.