Home Carti PDF Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz de Marian Preda

[PDF] Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz de Marian Preda

Coperta Carte Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz

Iti doresti sa citesti cartea Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz scrisa de Marian Preda si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Lucrarea profesorului Marian Preda este un raspuns bine articulat la intrebarea: „Ce cunostinte teoretice si deprinderi sunt necesare si cum le utilizam pentru a avea rezultate pozitive in organizatii?“. Parcurgerea studiului si rezolvarea exercitiilor conduc la asimilarea notiunilor fundamentale pentru a intelege modalitatile in care comportamentul indivizilor, dinamica grupurilor, interactiunile dintre indivizi sau dintre indivizi si structurile organizationale produc performanta. Volumul este structurat simplu si eficient (elemente de teorie, intrebari, exercitii si studii de caz), dupa modelul manualelor americane…

Cartea Comportament organizational. Teorii, exercitii si studii de caz in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.