Home Carti PDF Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai...

[PDF] Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti de Christophe Andre

Coperta Carte Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti scrisa de Christophe Andre si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Atunci cand nu ne iubim, cand nu ne stimam, nu suntem fericiti. Ne indoim de noi insine, facem rareori alegeri bune in viata, ne simtim vulnerabili in calea obstacolelor, a dificultatilor. Si totusi, nimic nu este pentru totdeauna pierdut… Aceasta carte va permite sa va cunoasteti mai bine, sa faceti un bilant personal al conceptiei despre sine, a imaginii de sine, a iubirii de sine. Ea va ofera si recomandari, solutii, pentru a intelege cum se cladeste, inca din copilarie, stima de sine, cum se dezvolta in adolescenta si cum va influenteaza ea viata sentimentala, profesia, relatiile cu ceilalti. Ca si in „Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile “, cei doi autori – Christophe Andre si Francois Lelord – , psihiatri si psihoterapeuti, va propun solutii terapeutice si practice pentru a va ajuta sa traiti intr-o mai buna armonie cu voi insiva… si cu ceilalti. Veti afla, prin chestionarele prezentate in carte, cat de mult va iubiti si cum va puteti schimba stima de sine in functie de nivelul prea scazut sau prea ridicat al acesteia. Drum bun in calatoria spre universul interior al stimei de sine!Cuprins: Multumiri Introducere PARTEA INTAI: VA STIMATI? STABILITI-VA PROPRIUL DIAGNOSTICCAPITOLUL I: CEI TREI STALPI AI STIMEI DE SINE Iubirea de sine Conceptia despre sine Increderea in sine Echilibrul stimei de sine Stima de sine sau stime de sine? Hrana stimei de sine CAPITOLUL II: STIMA SAU NESTIMA DE SINE. STIMA DVS. DE SINE ESTE INALTA SAU SCAZUTA? Vorbiti-mi despre dvs. De ce sunteti capabil? Sunteti sensibil la esec si la critica? Cum reactionati la succes? Dinamica vietii si stima de sine CHESTIONARUL NR. 1: „Nivelul stimei dvs. de sine.” CAPITOLUL III: STIMA DVS. DE SINE NU ESTE INALTA? NU DISPERATI! Binefacerile unei stime de sine scazute Dezavantajele unei stime de sine inalte CAPITOLUL IV: STABILA SAU INSTABILA? TESTATI TARIA STIMEI DE SINE Cele patru tipuri ale stimei de sine PARTEA A DOUA: SA INTELEGEM MECANISMELE STIMEI DE SINECAPITOLUL V: DE UNDE PROVINE ST..

Cartea Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.