Home Carti PDF De doua mii de ani… de Mihail Sebastian

[PDF] De doua mii de ani… de Mihail Sebastian

Coperta Carte De doua mii de ani...

Iti doresti sa citesti cartea De doua mii de ani… scrisa de Mihail Sebastian si publicata de Cartex 2000? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cartex 2000

Descriere completa: Apocalipsa este inrudita cu starea de constiinta treaza, asa incat toti suntem datori cu un sacrificiu in interesul gratuitatii: „Stefan Parlea vorbeste mereu de un mare incendiu istoric ce se apropie. Cu atat mai bine. Voi avea ce sa ofer acestui incendiu.“Nu e vorba aici numai despre casa pe care o construieste cu uneltele artifexului, ci despre trecerea inspre artist. Inlocuiti intr-un experiment ludic numele lui Stefan Parlea cu un reflexiv impersonal (se) si recititi aceste propozitii amintindu-va ca suntem in anii pregatitori ai Holocaustului. Prefata lui Nae Ionescu nu putea sa prevada nimic din ce avea sa vina, dar a generat cel mai important scandal din literatura noastra interbelica…

Cartea De doua mii de ani… in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.