Home Carti PDF De prin parcuri adunate de Alcaz

[PDF] De prin parcuri adunate de Alcaz

Coperta Carte De prin parcuri adunate

Iti doresti sa citesti cartea De prin parcuri adunate scrisa de Alcaz si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: La o ora dupa operatie, asezat incomod pe patul unei camere de la parter, legat de o mie de tuburi conectate la tot felul de aparate de reanimare, priveam, prin usa larg deschisa (era in august), parcul spitalului. Vedeam, dincolo de gardul verde care-l separa de parcul oraselului, oameni plimbandu-se, certandu-se, imbratisandu-se… ma rog!, forfota obisnuita a parcurilor din lumea intreaga. Priveam si ma intrebam: „Am sa mai fac si eu asa, vreodata?” Ca un raspuns la intrebarea mea profunda, aparu, in cadrul usii deschise, o veverita foarte roscovana, cu o coada stufoasa mai mare decat ea, care-i folosea drept sprijin pentru pozitia „in picioare”, pe care o adoptase ca sa ma priveasca…

Cartea De prin parcuri adunate in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.