Home Carti PDF Degete mici. Editia 2015 de Filip Florian

[PDF] Degete mici. Editia 2015 de Filip Florian

Coperta Carte Degete mici. Editia 2015

Iti doresti sa citesti cartea Degete mici. Editia 2015 scrisa de Filip Florian si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Editia a V-aRomanul Degete mici a fost recompensat cu Premiul pentru debut al Romaniei literare, Premiul de excelenta pentru debut in literatura al UNPR si Premiul Uniunii Scriitorilor pentru cel mai bun debut in proza. Degete mici a fost tradus si publicat in Ungaria (Magveto), Polonia (Czarne), Germania (Suhrkamp), SUA (Harcourt), Slovenia (Didakta), Slovacia (Kalligram), Italia (Fazi) si Spania (Acantilado).„Cititorul va gasi bucuria netulburata a unei proze stralucitoare, in care chiar si cea mai bizara descoperire ramane demna de a fi citita.“ – Frankfurter Rundschau„In romanul sau, Florian pune laolalta mai multe fire narative, povesti de razboi, moarte, alienare si politica, dar si miracole ciudate, totul intr-o proza magnifica.“ – Publishers Weekly „Degete mici, romanul lui Filip Florian, imbina realitatea si fictiunea cu maiestrie, umor, tragism si mister.“ – La Repubblica „Acest roman lasa in urma regiunile realismului plat si populeaza agitata statiune balneara din Carpati cu figuri asemanatoare celor ale lui Bohumil Hrabal bintuind Praga socialista.“ – Suddeutsche Zeitung „Un farmec straniu strabate acest roman, dublat de sensibilitatea pentru efectele tirzii ale opresiunii totalitare.“ – Der Spiegel „Cartea aceasta face sa vorbeasca si obiectele mute, iar Filip Florian stie ca trecutul poate tine sub control o societate ca o boala lunga si persistenta. Romanul lui dens compune o imagine a istoriei din diferite voci, din multe oase mici, doar dupa o asemenea abordare fiind posibila vindecarea.“ – Frankfurter Allgemeine Zeitung..

Cartea Degete mici. Editia 2015 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.