Home Carti PDF Exercitii de globalizare de Nicolae Corbeanu

[PDF] Exercitii de globalizare de Nicolae Corbeanu

Coperta Carte Exercitii de globalizare

Iti doresti sa citesti cartea Exercitii de globalizare scrisa de Nicolae Corbeanu si publicata de Ideea Europeana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Ideea Europeana

Descriere completa: Globalizarea accelerata a lumii actuale aduce nu numai avantaje, despre care ni se vorbeste curent, ci si dezavantaje, despre care se vobeste mai putin sau deloc. In volumul de fata, autorul abordeaza, dintr-o perspectiva critica, nu numai aspecte ale globalizarii, ci si numeroase alte teme de actualitate si de interes general. Este vorba de texte scurte, scrise adesea pe un ton ironic sau cu o coloratura umoristica, un gen hibrid osciland intre publicistica si literatura, asa cum se practica pe scara larga in tarile occidentale. Dar nu numai. Literatura romana are o veche traditie in acest domeniu, incepand cu tabletele lui Tudor Arghezi, continuand cu glosele lui Geo Bogza, pana la la contemporanul Tudor Octavian. Volumul – o fresca acida a lumii contemporane – promite cititorului o lectura usoara, adesea amuzanta si nu arareori prezentarea unor fapte si aspecte mai putin cunoscute…

Cartea Exercitii de globalizare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.