Home Carti PDF Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a de...

[PDF] Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a de Vasile Andru

Coperta Carte Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a

Iti doresti sa citesti cartea Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a scrisa de Vasile Andru si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Constituita in urma cu aproape zece ani, cartea lui Vasile Andru ne introduce in lumea mirifica si temuta a descan-tecelor, a vrajilor, a legarilor, a ingerilor cazuti. Autorul considera exorcismele un subiect deopotriva actual si incitant: Demonul, spiritul rau, este ca un virus, care intra in sistemul mintii vulnerabile, o cotropeste. El trebuie scos de acolo, tratand prin acelasi sistem de referinta in care el opereaza. De aceea problema demonizarilor si a exorcismelor este de actualitate. Chiar cand o fireasca demitizare va aduce o alta intelegere a acestor categorii de fapte. Exorcismele vor avea actualitate, care tine nu doar de dominanta traditionala a pacientilor afectati, din zone rurale; ci ea tine de constituirea omului si de oglindirea, in mentalul sau, a istoriei sale, dinspre geneza pana astazi…

Cartea Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.