Home Carti PDF Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului de Patrick...

[PDF] Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului de Patrick Bet-David

Coperta Carte Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului

Iti doresti sa citesti cartea Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului scrisa de Patrick Bet-David si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Iata un cruciat in lumea finantelor, dornic sa impartaseasca publicului larg secrete din culisele economiei. A plecat cu familia din Iranul anilor 1990, pe atunci dominat de conflicte militare, si a trait in Statele Unite mai multe revelatii. Lectiile sale atrag prin generozitate si pragmatism. Nu renunta la visuri. Depaseste mentalitatea ezitanta si excesiv de precauta. Vei vedea mai limpede unde vrei sa ajungi. Cartile acestea sunt lectii de viata. Pentru noi toti…

Cartea Fa imposibilul! Cele 25 de legi ale realizarii imposibilului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.