Home Carti PDF Farmecele Ellei

[PDF] Farmecele Ellei

Coperta Carte Farmecele Ellei

Iti doresti sa citesti cartea Farmecele Ellei publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Farmecele Ellei

Editura: Integral

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In peisajul atit de diversificat al liricii noastre feminine Mihaela Marilena Chitac este o poeta interesanta, evoluind intr-un registru specific. Afinitati cu poetica lui Ion Barbu sint de ordinul evidentei. Autoarea se mentine programatic in spatiul unui ermetism din care nu lipsesc valentele muzicale. Putem vorbi la Mihaela Marilena Chitac si de o reprezentare picturala a realitatii, ea filtrind culorile (senzatiile) printr-o retina personala extrem de flexibila. Nu intimplator volumul de debut se numeste Culoare prin cuvint (Ed. Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 2006).Pentru Mihaela Marilena Chitac ritmurile, cadenta si ecoul acustic sint la fel de importante ca substratul ideatic. Dar, dincolo de atentia acordata vesmintului lexical, descoperim in poezia sa un neistovit efort de evitare a platitudinii. Exista aici mult artificiu, adica mestesug, deci elaborare, dar totdeauna dublate de candori si evanescente din care in final sa rezulte un discurs elevat, calofil si plin de subtilitati. – Victor Teisanu…

Cartea Farmecele Ellei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.