Home Carti PDF Farmecul fantasmelor de Constantin Borcia

[PDF] Farmecul fantasmelor de Constantin Borcia

Coperta Carte Farmecul fantasmelor

Iti doresti sa citesti cartea Farmecul fantasmelor scrisa de Constantin Borcia si publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Smart Publishing

Descriere completa: „In cele ce urmeaza, prezint cateva fictiuni sau altfel spus, cateva realitati subiective… Acestea pot fi la fel de ciudate ca si realitatea insasi…Nu ezit sa marturisesc ca toate fictiunile care apar in aceasta carte au fost inspirate de tot felul de vise pe care le‑am avut si in care m‑am pierdut ca intr‑un labirint… Am scris fictiunile respective, incercand sa transmit sentimentul stranietatii existentei, pe care l‑am avut toata viata… Astfel, am scris despre enigme neelucidate, despre universuri alternative, despre fantasme, despre… o statuie ganditoare, precum si despre alte viziuni care… pot deveni reale, candva…“ (Autorul)..

Cartea Farmecul fantasmelor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.