Home Carti PDF Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2 de Stieg Larsson

[PDF] Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2 de Stieg Larsson

Coperta Carte Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2

Iti doresti sa citesti cartea Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2 scrisa de Stieg Larsson si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: „O carte pasionanta si irezistibila. Recomandata 100%!“ – The Literary Review„Nu exista nevinovati. Exista doar diferite grade de responsabilitate.“ – Lisbeth Salander Lisbeth Salander se intoarce in Suedia dupa o lunga vacanta petrecuta in Caraibe. A pus mana pe o mare suma de bani si este, pentru prima data in viata, independenta financiar. Dar ea nu mai are nici familie, nici prieteni si realizeaza ca este complet singura. In acelasi timp, Mikael Blomkvist, de la revista Millennium, a dat de un nou subiect fierbinte. Jurnalistul Dag Svensson si prietena lui Mia Bergman au dovezi despre existenta unei filiere de prostitutie care activeaza intre Europa de Est si Suedia si care, mai mult, este musamalizata de serviciile secrete. Multe dintre persoanele implicate in traficul cu femei au pozitii importante in societate. Intamplari din trecutul intunecat al lui Lisbeth Salander incep sa iasa la iveala. Atunci cand Dag si Mia sunt brutal asasinati, banuielile se indreapta spre Salander, iar politia va declansa o adevarata vanatoare impotriva ei. Salander se decide sa puna capat pentru totdeauna trecutului si sa-i pedepseasca pe cei care merita. Drumurile lui Blomkvist si Salander se intretaie din nou. S-a spus ca moartea lui Larsson s-a datorat indraznelii sale de a dezvalui in roman informatii incomode, pe care el le detinea ca jurnalist, dar care ar fi trebuit sa ramana secrete. Cu acest al doilea volum al Trilogiei Millennium, Stieg Larsson semneaza un nou thriller innebunitor si pasionant.„Cel mai bun thriller pe care l-am citit vreodata… Daca vrei sa iei cu tine o carte in cea mai lunga excursie din viata ta, Fata care s-a jucat cu focul este alegerea perfecta.“ – Evening Herald„Al doilea volum este si mai fascinant decat primul… Larsson era un povestitor extraordinar. Millennium isi lasa cititorii cu sufletul la gura.“ – Sunday Times„Atentie: thriller care creeaza dependenta. Cine gusta genul va fi fascinat!“ – Elle„Lisbeth Salander intriga, provoaca admiratie s..

Cartea Fata care s-a jucat cu focul. Millennium 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.