Home Carti PDF Fracurile negre. Inima de otel. Vol. 2 de Paul Feval

[PDF] Fracurile negre. Inima de otel. Vol. 2 de Paul Feval

Coperta Carte Fracurile negre. Inima de otel. Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Fracurile negre. Inima de otel. Vol. 2 scrisa de Paul Feval si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Iunie 1825. Fracurile Negre, organizatie criminala condusa de Lecoq, mana dreapta a colonelului Bozzo-Corona, pun la cale jefuirea casei de bani a bancherului Bancelle, alcatuind un plan complicat menit sa induca in eroare justitia si s-o puna pe urmele unui tap ispasitor, manevra care constituie modalitatea de lucru obisnuita a acestei organizatii. Tapul ispasitor este André Maynotte, un armurier care traieste la Caen cu fermecatoarea sa sotie Julie si cu bebelusul lor. Simplu, onest si muncitor, el se bucura de fericirea conjugala pana cand aceasta lovitura neasteptata ii distruge linistea. André este condamnat si aruncat in inchisoare, in timp ce Julie reuseste sa fuga…..

Cartea Fracurile negre. Inima de otel. Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.