Home Carti PDF French Cancan de Mihail Galatanu

[PDF] French Cancan de Mihail Galatanu

Coperta Carte French Cancan

Iti doresti sa citesti cartea French Cancan scrisa de Mihail Galatanu si publicata de EuroPress? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: EuroPress

Descriere completa: „Romanul contine, sub forma unui jurnal parizian, experientele si aventurile de la Paris, in «rol» de bursier al Guvernului francez, si, mai tarziu, al Comunitatii Europene, unde am absolvit Relatii Internationale (cu o diploma de scoala postuniversitara). Cum am ajuns acolo, viata de hoinar, bursele, iubitele, mai mult (sau mai putin) platonice/imaginare. Cum era perceputa acolo Romania, cum se faceau cartile pentru admiterea tarii noastre in Comunitatea/Uniunea Europeana. Prietenii mei cei mai buni de acolo, intre care un «exotic», sud-coreanul Koon, dorul /tanjirea dupa casa, Muzeul Literaturii, Galati, terasele de pe malul Dunarii. Cum «furam» noaptea cartile de la Librariile Shakespeare & comp. Despre cum am trait la Paris.“ – Mihail Galatanu..

Cartea French Cancan in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.