Home Carti PDF Harrison – Manual de medicina de Dan L. Longo

[PDF] Harrison – Manual de medicina de Dan L. Longo

Coperta Carte Harrison - Manual de medicina

Iti doresti sa citesti cartea Harrison – Manual de medicina scrisa de Dan L. Longo si publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL

Descriere completa: Avand la baza editia a 18-a a renumitului Harrison’s Principles of Internal Medicine, aceasta lucrare cuprinde aspectele esentiale ale diagnosticului, ale manifestarilor clinice si ale tratamentului celor mai importante afectiuni care se pot intalni in practica medicala curenta. Manualul reprezinta o sursa rapida de informatii atat pentru studenti, cat si pentru clinicieni. Datorita formatului sau, este usor de consultat, cititorul putand localiza cu rapiditate informatia dorita pentru formularea diagnosticului initial, o descriere sumara a fiziopatologiei si o schita de tratament in timpul scurt pe care il ofera consultatia in cabinetul medical. Utilizand scheme, grafice, algoritmi si tabele, lucrarea acopera fiecare arie a medicinei clinice, incluzand: etiologia si epidemiologia; fiziopatologia relevanta clinic; semne si simptome; diagnosticul diferential; examene de laborator; tratament medicamentos; recomandari practice…

Cartea Harrison – Manual de medicina in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.