Home Carti PDF Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential...

[PDF] Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential responsabile

Coperta Carte Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential responsabile

Iti doresti sa citesti cartea Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential responsabile publicata de Universitara? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential responsabile

Editura: Universitara

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In aceasta lucrare, autorii au urmarit sa rezume fiecare cauza in care Romania a fost condamnata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului, sa gaseasca autoritatile potential responsabile, necrutand in vreun fel puterea judecatoreasca, si sa observe in ce masura acestea s-au conformat si au reactionat concret, dupa pronuntarea hotararilor. Utilitatea practica a culegerii de jurisprudenta de fata rezida in faptul ca sunt tratate toate hotararile de condamnare pronuntate de Curtea europeana in cauzele impotriva Romaniei, de la 1 ianuarie 2013 si pana la 31 decembrie 2013, inclusiv cele nepublicate in Monitorul Oficial al Romaniei si cele pentru care nu s-a realizat o traducere neoficiala la care cei interesati sa poata avea acces….

Cartea Hotararile CEDO in cauzele impotriva Romaniei 2013. Analiza, consecinte, autoritati potential responsabile PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.