Home Carti PDF In numele cainelui de Claudia Golea Sumiya

[PDF] In numele cainelui de Claudia Golea Sumiya

Coperta Carte In numele cainelui

Iti doresti sa citesti cartea In numele cainelui scrisa de Claudia Golea Sumiya si publicata de Minerva? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Minerva

Descriere completa: „Romanul de fata este despre un om si cainele lui. De fapt, despre un om si un caine absent. Pe om il cheama Takeshi Koizumi, iar pe cainele lui il chema Chiro. Takeshi Koizumi este incarcerat intr-o inchisoare de maxima siguranta din Tokyo, unde asteapta sa fie executat, iar Chiro a fost ucis de hingheri, cu mai multe zeci de ani in urma. Fictiune 0, realitate 100%. Cu toate acestea, prin scriitura, mestesug literar, decupaj, montaj, interventii din off, CGS izbuteste un roman. Emotionant. Despre care se poate si se va discuta. Care va fi pretuit si contestat. Dar care nu poate fi trecut, in niciun caz, cu vederea. La a sasea carte, Claudia Golea Sumiya si-a schimbat si numele si registrul si ne ofera un roman cutremurator, din tara cutremurelor. Recomand, insa, fara rezerve, acest roman si va provoc sa va ganditi, dupa ce-l veti citi, la afirmatia pe care am facut-o cu opt ani in urma, si anume ca avem, in persoana Claudiei Golea (Sumiya), o veriga ce lipsea literaturii romane contemporane.“ – Lucian Vasilescu..

Cartea In numele cainelui in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.