Home Carti PDF Intoarcerea acasa de Kass Morgan

[PDF] Intoarcerea acasa de Kass Morgan

Coperta Carte Intoarcerea acasa

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea acasa scrisa de Kass Morgan si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Bestseller New York Times Au trecut deja mai multe saptamani de cand cei o suta au ajuns pe Pamant si au reusit sa puna o oarecare ordine in noua lor viata. Dar o naveta coborata de pe Colonie ameninta sa le distruga echilibrul greu dobandit. Nou-venitii fac parte dintre cei norocosi, pentru ca sus, in spatiu, ceilalti sunt pe cale sa ramana fara oxigen. E timpul ca cei o suta sa fie si mai uniti si sa lupte pentru libertatea pe care si-au castigat-o pe Pamant. Altfel, risca sa piarda totul. „Un amestec fericit intre Supravietuitorii si science fiction clasic. Kass Morgan tese o urzeala fascinanta de pop culture si politica, intr-o lectura alerta.“ School Library Journal..

Cartea Intoarcerea acasa in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.