Home Carti PDF Isaia. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti de Ioan Sorin Usca

[PDF] Isaia. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti de Ioan Sorin Usca

Coperta Carte Isaia. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti

Iti doresti sa citesti cartea Isaia. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti scrisa de Ioan Sorin Usca si publicata de Christiana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Christiana

Descriere completa: Seria de talcuiri verset cu verset ale cartilor Vechiului Testament, continuata prin volumul de fata, se intemeiaza cu precadere pe marele tezaur exegetic al patristicii rasaritene, dar aduce, de cate ori este cazul, si precizari istorice si filologice de data recenta. Autorii imbina rigorile teologiei cu exigentele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminaristilor si studentilor in Teologie, dar si intelectualitatii crestine in general…

Cartea Isaia. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.