Home Carti PDF Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti de Jean-Paul...

[PDF] Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti de Jean-Paul Guedj

Coperta Carte Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti

Iti doresti sa citesti cartea Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti scrisa de Jean-Paul Guedj si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Aceasta carte este ea insasi o lectie despre fericire, care se invata foarte usor, plecand de la principiul ca fiecare avem in noi forte pozitive ce asteapta doar momentul de a se manifesta, iar acest lucru se intampla daca le descoperim, le constientizam si lucram cu ele. Lectii de optimism este organizata pe 14 teme, de la cele mai simple si comune pana la cele mai serioase, de la umor la munca si la placerea simturilor, trecand prin arta de a trai cu ceilalti, beneficiile rasului, curajul de a-ti depasi fricile, capacitatea de a crea etc. Fiecare capitol contine: Un text explicativ care se refera la tema anuntata in titlu: iubire, placerea de a munci, vacanta si timp liber, creatie etc. Citate din autori celebri, exemple, formule inedite. Sfaturi practice si teste. Aceasta carte se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati de evolutie personala! JEAN-PAUL GUEDJ este coach si, de peste 30 de ani, consultant in comunicare si management in companii de stat si private. A conceput si a tinut cursul Négocier avec succès, care s-a bucurat de popularitate, fiind urmat de peste 20 000 de persoane, si care s-a transformat intr-o carte cu acelasi titlu…

Cartea Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.