Home Carti PDF Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale

[PDF] Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale

Coperta Carte Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale

Iti doresti sa citesti cartea Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea de fata sintetizeaza diversele tipuri de magie, de medicina populara si de vrajitorie practicate dintotdeauna de tigani. O parte importanta este consacrata fitoterapiei specifice, medicinei veterinare, cuvintelor care au putere magica si diverselor superstitii. Un loc aparte il ocupa credinta in existenta fantomelor, a mortilor vii (Mulo) si a vampirilor. Sunt abordate subiecte precum Puterile Lunii, demonologia si cosmogonia, la fel ca si folosirea magica a privirii, ritualurile pentru invocarea norocului, a apei vii, a utilizarii magice a metalelor si a florilor. Un lung capitol este consacrat si simbolisticii animalelor. Autorul evocã si kriss (tribunalul secret), functia vrajitoarelor, a vindecatorilor (drabarni) si a „invatatilor“ (kakou), proverbele tiganilor, prezenta sinelui si a meditatiei. Magia tiganilor nu este incompatibila cu crestinismul. Este proverbial credinta lor ferventa: cultul sfintilor, al sfintei Sara si al icoanelor, pelerinajele (la Saintes-Maries-de-la-Mer, Chartres, Sevilla sau Fatima). Ritualuri armonioase ritmeaza viata cotidiana a acestor nomazi. Aceasta panorama a obiceiurilor tiganilor, tinuta secreta de multa vreme, nu va fi lipsita de interes pentru cei pasionati de stiintele oculte, de poezia veritabila si de spiritualitate. Magnetizator si jurnalist, Marc-Louis Questin anima in mod regulat stagii de initiere in metodele samanice de dezvoltare personala. Director al revistei fantastice Salamandra, el tine conferinte si este autorul a numeroase titluri precum Initiere in meditatia druidica, Tratat practic de magie celtica, Ghid initiatic de arte martiale….

Cartea Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.