Home Carti PDF Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2 de...

[PDF] Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2 de Monica Visan

Coperta Carte Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2

Iti doresti sa citesti cartea Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2 scrisa de Monica Visan si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Lucrarea de fata, publicata la editura For you, se adreseaza tuturor celor care vor sa invete limba engleza, indiferent de varsta, oferind, prin explicatii clare si algoritmi, o intelegere mai buna si mai rapida a gramaticii limbii engleze. Ea este rezultatul unei munci de treizeci ani de predare la catedra. Cartea prezinta concis toata gramatica de baza a limbii engleze, fara a avea pretentia de a epuiza subiectul. Autoarea nu a tratat sintaxa in capitol separat, deoarece problemele importante de sintaxa apar pe tot parcursul cartii, in cadrul fiecarui capitol. Traducerea exemplelor a fost facuta foarte riguros, uneori intr-un mod mai putin obisnuit in vorbirea uzuala, pentru o cat mai buna intelegere a nuantelor incluse in context. Pentru a putea studia mai profund problemele de gramatica expuse in aceasta lucrare, autoarea a publicat si carti de exercitii gramaticale, in cadrul aceleasi edituri. E vorba despre o carte de exercitii (Exercitii I), care urmareste exact capitolele din Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze, si de o carte care contine numai exercitii referitoare la folosirea verbului in limba engleza (Exercitii II). Cele doua volume de exercitii contin si cheia de rezolvare a acestora. Cuprinsul acestui volum este: Articolul Substantivul. Clasificarea substantivelor, Genul substantivelor, Numãrul substantivelor, Cazul substantivelor, Formarea substantivelor Pronumele. Pronumele personal, Pronumele posesiv, Pronumele reflexiv si pronumele de intarire, Pronumele demonstrativ, Pronumele interogativ, Pronumele relativ, Pronumele nehotarat Adjectivul. Comparatia adjectivelor, Comparatia adjectivelor compuse, Formarea adjectivelor, Adjective determinative Numeralul. Numeralul cardinal, Numeralul ordinal, Numeralul fractionar, Numeralul colectiv, Numeralul multiplicativ, Numeralul distributiv Verbul. Aspectul, Verbe auxiliare, Verbe modale, Verbe tranzitive si intranzitive, Diateza, Moduri personale, Modul indicative, The Simple Present Tense, The Pres..

Cartea Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.