Home Carti PDF Muzica pentru cameleoni

[PDF] Muzica pentru cameleoni

Coperta Carte Muzica pentru cameleoni

Iti doresti sa citesti cartea Muzica pentru cameleoni publicata de Art? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Muzica pentru cameleoni

Editura: Art

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Fie ca evoca Sudul copilariei sau vizita facuta unei batrane aristocrate din Martinica, fie ca merge pe firul unei serii de crime suspecte sau descoase un membru al sectei lui Charles Manson, fie ca-si petrece timpul in compania lui Marilyn Monroe sau insoteste o menajera prin casele diversilor ei clienti, Truman Capote aduna aici oameni reali si povesti adevarate, concepand un soi de reportaje pe care le ridica la rang de arta. Stilul rafinat si precis, fascinatia pentru psihicul uman, privirea empatica – ce nu e insa straina de malitie –, toate se regasesc in aceasta suprinzatoare si diversa colectie de texte a unuia dintre cei mai interesanti scriitori americani ai secolului XX. „Un stilist si un povestitor fara egal. Limpede si relaxat, cu un simt al dialogului excelent, aproape de perfectiune.“ The New York Times Book Review „Electrizant… o adevarata lovitura. Agilitatea si ingeniozitatea lui Capote fac ca aceasta sa fie cea mai agreabila carte a sa.“ Newsweek…

Cartea Muzica pentru cameleoni PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.