Home Carti PDF Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I

[PDF] Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I

Coperta Carte Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I

Iti doresti sa citesti cartea Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cei trei eroi sunt un valah – Berila – un ungur – Pista Massy – si un sas – remvurst von Schlitz -, care bat Europa de la curtile lui Filip cel Frumos si Clement al V-lea pana dincolo de Prut, ajutandu-l pe Basarab Intemeietorul sa castige lupta de la Posada. Ei traiesc intens zorii framantatului secol XIV si scriu o istorie al carei deznodamant ne este astazi foarte bine cunoscut, adaugandu-i insa detalii noi la fiecare pas. Cei trei incearca sa-l salveze de la moarte pe Jacques de Molay, se intalnesc cu Dante, cu Romeo si Julieta (pe care ii salveaza), cu mesterul Manole si cu eroii Mioritei, insa faptele lor nu sunt stingherite de tragismul acestor povesti….

Cartea Nepovestitele trairi ale templierilor romani. Cartea I PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.