Home Carti PDF Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie

[PDF] Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie

Coperta Carte Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie

Iti doresti sa citesti cartea Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Corint Books va invita la o calatorie printr-un Paris antrenant si plin de savoare, perfect pentru adultii doritori de a redescoperi o destinatie clasica: Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie de Horea Porumb.„Asa cum exista un Paris al lui Apollinaire si al lui Proust, al lui Pallady si al Marthei Bibescu, al lui Prevert sau Jacques Brel, al lui Camus, cu soarele lui negru prin cenusiul zilelor de toamna din Montmartre, asa exista si un Paris al lui Horea Porumb, foarte personal, pentru un profesor care a predat stiinta in orasul unde exista liceul Louis le Grand si College de France, si nu a fost un simplu turist, ci un traitor de zi cu zi al marelui oras. Al tuturor si al fiecaruia. Poate ca nu vom apuca ziua cand langa Notre‑Dame sau in Place Vendome se va construi o geamie. Parisul a fost si a ramas, pentru noi, Place Dauphine, cheiurile Senei, clipa de azi si Lumea de Apoi. ” – Bedros Horasangian…

Cartea Parisul meu. Din jurnalul unui francez prin adoptie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.