Home Carti PDF Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS

[PDF] Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS

Coperta Carte Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS

Iti doresti sa citesti cartea Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS publicata de Vellant? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS

Editura: Vellant

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ce fac animalele noastre de companie atunci cand nu suntem in preajma?Caroline Paul si Wendy Mac Naughton ne ofera o privire induiosatoare si plina de umor asupra modalitatilor prin care au urmarit aventurile iubitului lor motan Tibby folosind resurse dintrecele mai diverse, de la detectivi cu abilitati spiritiste la camere de luat vederi si tehnologie GPS. Caroline Paul era in convalescenta dupa un accident si lucrurile pareau sa nu se poata inrautati. Apoi insa indragitul Tibby a disparut. Impreuna cu partenera sa, ilustratoarea Mac Naughton, a deplans disparitia, pentru ca doar cateva saptamani mai tarziu motanul sa reintre nonsalant in vietile lor. Wendy si Caroline au fost extatice. Motanul lor timid si anxios devenise un adevarat aventurier. Unde fusese? Si, mai ales, ajunsese sa iubeasca pe altcineva mai mult? Folosind tehnologia GPS, camere video, detectivi de animale si spiritisti, autoarele Pisicii pierdute pornesc o ancheta pentru a descoperi viata secreta a motanului lor. Povestita cu multa caldura de scriitoarea Caroline Paul si ilustrata jucaus de Wendy Mac Naughton, aceasta este povestea urmaririi meticuloase a unei pisici, spusa pentru toti cei care, la un moment dat, au facut ceva extraordinar din iubire. Caroline Paul este autoarea romanului istoric East Wind, Rain si al volumului de memorii Fighting Fire….

Cartea Pisica pierduta. O poveste adevarata despre iubire, disperare si tehnologie GPS PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.