Home Carti PDF Putin pelerini

[PDF] Putin pelerini

Coperta Carte Putin pelerini

Iti doresti sa citesti cartea Putin pelerini publicata de Paideia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Putin pelerini

Editura: Paideia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Marin Basarab, Victor, prozator si ziarist (n. 29 oct. 1940, mn. Turnu Magurele, jud. Teleorman, m. 5 iul. 2003, mn. Bucuresti), a fost redactor la ziarul Satul socialist (1970-1972), redactor principal la ziarul Tribuna Ialomitei (1972-1974), corector principal la gazeta Agricultura socialista (1988-1989), redactor principal si sef de sectie la ziarul Satul romanesc (1990-1991), redactor si publicist comentator la ziarul Azi (1991-1997) si redactor-documentarist la ziarul Curentul (1997-2000). A publicat fragmente din romanul Matase pentru Pontul Euxin (1975, in revistele Luceafarul si Romania literara). A debutat editorial cu vol. de povestiri Everest Turnu Magurele, Bucuresti, Ed. Cartea Romaneasca, 1978. A colaborat cu versuri si proza, recenzii, interviuri, eseuri si reportaje in presa centrala si locala, indeosebi la: Satul socialist, Agricultura socialista, Agricultura Romaniei, Tribuna Ialomitei, Satul romanesc, Campus 2000, Albanezul, Tribuna invatamantului, Azi, Curentul, Luceafarul. A mai semnat: V. M. Basarab. Mai multe romane si volume de povestiri, precum Toamna prostilor, Dupa caderea noptii de mai, Dimineata sclavului Epictet, Matase pentru Pontul Euxin, Dionysos, tatal meu plans, Sarbatoare eroilor, Bonjour, Machiavelli, Rana mea Valahia, au ramas nepublicate, prin sertarele diferitelor edituri. A fost distins cu premiul revistei Luceafarul pentru proza (1974). A fost membru al Uniunii Ziaristilor din Romania si al Asociatiei Ziaristilor din Romania….

Cartea Putin pelerini PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.