Home Carti PDF Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3

[PDF] Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3

Coperta Carte Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3 publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Razbunarea asasinului cuprinde doua parti, este publicata la editura Nemira in colectia Nautilus SF si incheie o trilogie scrisa cu iscusinta de o autoare singulara in literatura fantasy de astazi. Robin Hobb apeleaza la solutii literare uimitoare prin ingeniozitatea lor si te introduce in teritoriul imaginar al intrigilor tesute de cativa eroi pe care nu-i vei uita multa vreme. Alaturi de ei strabati tinuturi nesfarsite si le traiesti drama pana la final, cand unele sperante mor si altele de-abia indraznesc sa rasara, iar aventura se incheie numai ca sa inceapa din nou. Cand ai citit si ultima pagina din Razbunarea asasinului, nu poti sa te desparti nici de erou, nici de prietenul sau lup. Fitz Chivalry Farseer, protagonistul cu o soarta mai amara decat moartea, e un reper pentru tineri si mai putin tineri in aceeasi masura. Trilogia Farseer e un cadou excelent, o lectura care va incanta la orice varsta si mai cuprinde volumele Ucenicul asasinului si Asasinul regal….

Cartea Razbunarea asasinului, Farseer, Vol. 3 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.