Home Carti PDF REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii

[PDF] REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii

Coperta Carte REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii

Iti doresti sa citesti cartea REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Acest volum nu este in niciun caz o propaganda pentru Reunire. Este doar o discutie lucida, realista, despre ce se petrece acum in stanga Prutului si despre viitorul oamenilor de acolo. Daca nu se va petrece nimic in viitorii ani, Republica Moldova va ramane un spatiu de frontiera, un no man’s land, teritoriu fara viitor strategic, depopulat, abandonat de populatia cea mai activa, inovatoare si talentata. Si totusi. Atat timp cat aproape opt din zece locuitori dintre Prut si Nistru sunt etnici romani (chiar daca unii se numesc pe sine moldoveni), atat timp cat trei sferturi din populatia dintre Prut si Nistru declara limba romana ca limba materna (chiar daca unii inca o numesc moldoveneasca), optiunea Reunirii Romaniei cu Republica Moldova este oricand valabila….

Cartea REUNIREA. Realitati, costuri, beneficii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.