Home Carti PDF Stapanul savanelor

[PDF] Stapanul savanelor

Coperta Carte Stapanul savanelor

Iti doresti sa citesti cartea Stapanul savanelor publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Stapanul savanelor

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceeasta carte face parte din colectia Biblioteca Rao a editurii Rao. Dorinta de a recupera lumea pierduta a copilariei il indeamna pe un tanar ziarist sa porneasca intr-o calatorie pe urmele enigmaticului sau bunic, un scotian aventurier care a trait o intensa poveste de iubire cu bunica protagonistului si care a disparut in mod miserios in Africa. Cercetarile il conduc pana in Kenia, intr-un loc magic, locuit de personaje fascinante, cu povesti minunate. Desi nu este un bestseller, nici un roman de aventuri, si cu atat mai putin un roman istoric, si desi nu este un thriller, nici un roman de calatorii sau de dragoste, este totusi, in acelasi timp, putin din fiecare si mult din ceva diferit….

Cartea Stapanul savanelor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.