Home Carti PDF Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor

[PDF] Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor

Coperta Carte Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor

Iti doresti sa citesti cartea Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor publicata de Vidia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor

Editura: Vidia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Teme cum sunt zborul, razboaiele atomice, masinariile complexe si electricitatea in lumea antica ar putea parea ciudate pentru multi oameni, daca nu chiar la granita dintre adevar si fictiune. Interesant este ca uneori adevarul este mai bizar decat realitatea…In aceasta carte vom explora impreuna numeroasele dovezi care ne-au condus la uluitoarea concluzie ca oamenii antici erau realmente la fel de complecsi cum suntem noi astazi. Te va prinde! Aceasta calatorie seducatoare in universul plin de secrete al anticilor te va patrunde si te va captiva inainte sa-ti dai seama. In fata atator dovezi stiintifice, povesti si legende rupte parca dintr-o alta dimensiune, nu vei putea decat sa te asezi confortabil si sa gusti rand pe rand misterele controversate ale unei lumi de mult apuse. Citind aceasta carte plina de mistere si controverse vei afla, printre altele, despre Tibetul Secret, Oameni si Zei in Mongolia, Orasele misterioase ale Mayasilor, Orasele Pierdute ale Atlantidei, Europei antice si Mediteranei, Istoria Atlantidei, Dispozitivele free energy, Matricea Cosmica, OZN-uri si antigravitatie, Aeronava Vimana a Indiei antice si Atlantidei….

Cartea Tehnologia zeilor. Fascinanta cunoastere a anticilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.