Home Carti PDF Un sarut periculos

[PDF] Un sarut periculos

Coperta Carte Un sarut periculos

Iti doresti sa citesti cartea Un sarut periculos publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un sarut periculos

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Primul sarut periculos s-a petrecut la etajul superior al casei lui Elwin Hastings. Louisa nu credea ca acest sarut este posibil, mai ales ca nu credea ca Anthony Stalbridge sa aiba vreo intentie romantica. Ea stie doar ca sarutul a fost doar un act de disperare – sa distraga gardianul sa-i observe intr-un loc in care nu aveau ce cauta. Louisa Bryce stie ca nu ar putea atrage pe nimeni, mai ales in modul in care este imbracata, cu rochia ei plictisitoare. Poate singurul lucru pe care-l are in comun cu Anthony Stalbridge sunt doar afacerile private ale domnului Hastings. Singurul motiv pentru care sunt atat de interesati de afacerile sale private, este ca amandoi cred ca el ascunde secrete teribile. Impreuna, Louisa si Anthony vor sa afle cu disperare adevarul. Si Louisa, dar si Anthony au motive personale in legatura cu aflarea adevarului. Se pare ca Anthony nu cred ca logodnica lui s-ar fi aruncat singura in Tamisa, iar Louisa, o femeie cu un trecut misterios, este mai mult ca sigura ca Hastings are legatura cu o cunoscuta casa de prostitutie. Insa pana la urma instinctele lor nu-i mint – Anthony reuseste sa descopere ce ascunde Hastings in seiful ascuns, si.. se pare ca ascunde cu mult mai mult decat bijuterii sau lucruri de valoare. A-l duce pe Hastings in fata justitiei se pare ca va fi o calatorie periculoasa, nu doar pentru Anthony, cat si pentru Louisa….

Cartea Un sarut periculos PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.