Home Carti PDF Variante la un autoportret

[PDF] Variante la un autoportret

Coperta Carte Variante la un autoportret

Iti doresti sa citesti cartea Variante la un autoportret publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Variante la un autoportret

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Variante la un autoportret reprezinta o selectie de proza scurta din Noaptea pe latura lunga (1969), Primele porti (1975), Octombrie, ora opt (1981, 1997). Naratiunile Educatie sentimentala (Steaua, nr. 6/2007), Lectura in Kinderland (din volumul Training fur’s Paradies, Steidl Verlag, Gottingen, 1990) si Nopti cu luna (Arc, nr. 17‑18/1996) apar pentru prima data intr‑un volum in limba romana. „Conectate prin traseul biografic al unui acelasi narator, ca personaj central – in multe privinte similar fara a fi vreodata identic autorului insusi -, schitele si nuvelele din sumar pot fi privite, eventual, si ca parti ale unui ipotetic Bildungsroman. Fragmentele epice configureaza «variantele» unui autoportret fictiv, intr-un joc de oglinzi permutabile si optionale, reflectand existenta in devenire a unui posibil dublu care imprumuta, imagineaza si transfigureaza reziduurile unei memorii individuale, populate de inevitabili congeneri, parteneri si interlocutori, formarea si deformarea unei sensibilitati – dinspre copilarie spre maturitate – in conditii social-politice potrivnice.“ – Norman Manea, Bard College, New York, august 2008…

Cartea Variante la un autoportret PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.