Home Carti PDF Vecinul perfect

[PDF] Vecinul perfect

Coperta Carte Vecinul perfect

Iti doresti sa citesti cartea Vecinul perfect publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vecinul perfect

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: La New York, oamenii obisnuiesc in general sa isi ignore vecinii. Aceasta este insa o regula pe care Cybil Campbell n-a invatat-o niciodata si nici nu a putut s-o accepte. Cand bruneta vesela bate la usa barbatuluicare abia s-a mutat in apartamentul de alaturi, se asteapta sa lege cu el o relatie de prietenie; la urma urmei, reuseste sa se inteleaga foarte bine cu toti ceilalti locatari din bloc. Preston Mc Quinn nu este interesat de conversatii banale. Se afla in Manhattan doar cat sa termine o lucrare si intentioneaza sa plece cat mai repede cu putinta – hotarare care ii slabeste pe masura ce firea simpatica a lui Cybil si ochii ei mari si verzi ii capteaza interesul. Incercand sa uite ca inima i-a fost franta, Preston vrea sa se tina departe de fermecatoarea lui vecina… dar esueaza lamentabil. Cybil este intrigata de barbatul misterios si chipes, pasionat de saxofon. Dar cum va reactiona cand va descoperi ca el a mintit-o din prima clipa cand s-au cunoscut?…

Cartea Vecinul perfect PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.