Home Carti PDF Valea papusilor de Jaquelline Susann

[PDF] Valea papusilor de Jaquelline Susann

Coperta Carte Valea papusilor

Iti doresti sa citesti cartea Valea papusilor scrisa de Jaquelline Susann si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Anne, Jennifer si Neely, trei prietene tinere si frumoase, incearca sa-si gaseasca drumul spre afirmare in New York, metropola in care industria show-businessului este in plin avant si unde toate visurile par sa devina realitate. Succesul nu intarzie sa apara – lumea stralucitoare a scenelor de pe Broadway si a platourilor de filmare hollywoodiene le sta la picioare. Urmatoarele doua decenii le aduc recunoastere si faima, pasiuni si bogatie, insa si pretul pe care trebuie sa-l plateasca este pe masura. Caci rand pe rand, dragostea se transforma in tradare, iar speranta in dezamagire, si singurul aliat in lupta acerba pentru culmile succesului raman „papusile” – pastile care le sunt mereu la indemana si par solutia pentru orice problema, droguri aducatoare de fericire, de liniste, dar mai ales de distrugere. „Valea papusilor“ a cunoscut inca de la aparitie un succes incredibil, fiind vanduta in peste 40 de milioane de exemplare in intreaga lume. Romanul a fost ecranizat intr-o miniserie pentru televiziune si adaptat pentru marele ecran intr-un film nominalizat la premiile Globul de Aur si Oscar.„Genul de carte pe care n-o poti lasa din mana. Pentru mine, sa citesc „Valea papusilor“ a fost ca si cum as fi citit un articol lung, foarte lung dintr-o revista de scandal. Fascinant… [Susann] este o povestitoare innascuta…” — Nora Ephron„Valea papusilor ramane o carte curajoasa, indrazneata, furioasa si, da, categoric feminista.” — Guardian„Unul dintre cele mai sexy romane scrise vreodata.” — New York Post..

Cartea Valea papusilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.