Home Carti PDF 1-2-3 Magic de Dr. Thomas W. Phelan

[PDF] 1-2-3 Magic de Dr. Thomas W. Phelan

Coperta Carte 1-2-3 Magic

Iti doresti sa citesti cartea 1-2-3 Magic scrisa de Dr. Thomas W. Phelan si publicata de Gama? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Gama

Descriere completa: Cartea prezinta o metoda inedita, simpla si incredibil de eficienta pentru disciplinarea copiilor, bazata pe blandete, dar si fermitate. De ani de zile, milioane de parinti din intreaga lume folosesc mult-premiatul program 1-2-3 Magic pentru a readuce fericirea si linistea in familiile lor si pentru a-si recapata bucuria de a fi parinte. Volum vandut in aproape 2, 000, 000 de exemplare, tradus in peste 20 de limbi, bestseller Amazon. com si distins cu: 2016 Mom’s Choice Award • 2016 National Parenting Product Award • 2016 Family Choice Award…

Cartea 1-2-3 Magic in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.